• 486 112 233
  • 605 965 088
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Všesportovní den pro žáky 5.-9. ročníků

(2017/18) V pondělí 28. května se po roční přestávce opět konal Všesportovní den pro žáky 5.-9. tříd. Celá akce je organizována pro naše žáky k jejich Svátku dětí. Soutěže probíhají v tělocvičně školy, v jejím okolí i na liberecké přehradě. Děti jsou rozdělené do 12 týmů a pod vedením svých kapitánů – deváťáků závodí v rozličných disciplínách př. florbal, šplh, duatlon, cyklohlemýžď, stolní tenis, skok přes švihadlo, ringo, petanque, obratnostní fotbal, stolní hry, vědomostní test atd. Seznamují se a spolupracují žáci různých ročníků. Sportovnímu dnu letos přálo i počasí, děti se mohly svlažit i v liberecké přehradě.

Vítězným týmem letošního ročníku se stali:

František Šebek – kapitán, Jára Váňa (9.A), Pavlína Jirků, Ondra Strouhal (5.A), Viktorka Jiránková, Dominik Palas (6.A), Matěj Matějka (6.B), Aneta Cimmermanová, Lukáš Rajnoch (7.A), Anička Fukárková, Tomáš Hruban (7.B), Míša Kotrčová, František Novotný (8.A)

Děkuji deváťákům – kapitánům za vedení svých týmů a kolegům učitelům za trpělivost, rozhodování a zapisování výsledků v jednotlivých disciplínách.

Fotografie z akce najdete ZDE.

Z. Wienerová