• 486 112 233
  • 605 965 088
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Festival dobrých pedagogických zkušeností a nápadů

Festival dobrých pedagogických zkušeností a nápadů

Základní škola Lesní, Základní škola Ostašov, Odbor školství a sociálních věcí Magistrátu města Liberce uspořádali v sobotu 6.4.2019 za finanční podpory Statutárního města Liberec

1. FESTIVAL DOBRÝCH PEDAGOGICKÝCH ZKUŠENOSTÍ A NÁPADŮ V LIBERCI

Festival se konal v prostorách základní školy Lesní v Liberci v době od 9.00 do 16.00. Byl určen všem pedagogům základního školství v Liberci, kteří hledají inspiraci, jsou ochotni se o svou práci podělit a diskutovat s učiteli z jiných škol. Více než 30 libereckých pedagogů nabídlo svým kolegům a kolegyním zkušenosti s využíváním nových a efektivních vzdělávacích strategií.

Akce se velmi aktivně zúčastnili i naši učitelé. Kateřina Čiháčková si připravila pro ostatní kolegy workshop na téma 3D tisk pro začátečníky, kde předvedla práci s 3D tiskárnou a ukázala, co všechno je možné. Martin Prade měl workshop na téma Zpětná vazba ve výuce s využitím digitálních technologií. Ukázal, jak lze tablety použít v hodinách k získání zpětné vazby. Kromě těchto dvou se 8 dalších paní učitelek naší školy zapojilo do workshopů a odneslo si cenné zkušenosti od lektorů.

Akce se všem líbila. Velké poděkování všem, kteří se zúčastnili a také všem organizátorům.