• 486 112 233
  • 605 965 088
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Semifinále ve vybíjené

Semifinále ve vybíjené

Dne 26.3. se vybraní žáci ze 3.-5. třídy zúčastnili semifinálového kola ve vybíjené. Turnaj se konal na ZŠ Kaplického a utkali jsme se s dětmi ze ZŠ Lesní, ZŠ Frýdlant a ze ZŠ Kaplického. Celý rok jsme se na vybíjenou připravovali a děti se na turnaj těšily. Bohužel, základní kolo na ZŠ Vrchlického se pro neúčast 2 družstev neodehrálo a určitě to byla veliká škoda. Postoupili jsme bez boje. Naše děti se nemohly moc sehrát. Vlastně jsme v základní sestavě při tréninku vůbec nehráli, protože nás prostě není tolik. A tak 1. zápas, který jsme začínali se ZŠ Lesní, jsme byli dost nervózní, dělali zbytečné chyby a prohráli jsme ho. Soupeř byl lepší. Nejlepším utkáním turnaje pak byl zápas mezi ZŠ Frýdlant a ZŠ Kaplického. I naši kluci jim rádi zatleskali. Další naše zápasy už byly trochu lepší, se ZŠ Frýdlant jsme dokonce vyhráli 1. poločas. Ve druhém jsme ale bohužel prohráli a celkově jsme skončili na 4. místě.

Pro kluky to byla určitě dobrá zkušenost. Pokud bychom se zúčastnili Dobi cupu, budou mít ještě šanci si zahrát a poučit se z chyb. I přesto klukům i holkám velmi děkuji za reprezentaci i za výborné chování .

Reprezentovali nás: 5. tř. Fendrych, Hejduk, Hájíček, Šenk, Puchýř, Horejš M., 4. tř. Šádek, Závacká, Horejš F., Jasanský 3. tř. Kalina, Matošková

J. Vejvodová