• 486 112 233
  • 605 965 088
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Prezentiáda

Prezentiáda

Každoročně se Prezentiády účastní stovky žáků z celé České a Slovenské republiky. Soutěžní týmy nejdříve vytvoří prezentaci na jedno ze zadaných témat a poté ji zašlou do Nominačního kola. Prezentace jsou zhodnoceny odbornou porotou, která z nich vybere 100 nejlepších pro postup do on-line kol. V on-line kolech týmy obohatí svou prezentaci z Nominačního kola o verbální projev. U všech výstupů bude přítomna odborná porota, která výkony soutěžících zhodnotí a rozhodne o finálním pořadí týmů. Touto soutěží vybízí organizátoři studenty středních škol a druhého stupně základních škol ke zlepšení výstupu při prezentování. Hravou formou směrujeme soutěžící k prezentování svých nápadů, myšlenek a prací. Každému týmu z on-line kol se dostane zpětné vazby od porotců, díky které budou vědět, co případně zlepšit a čemu se při prezentování naopak v budoucnu vyhnout.

V pondělí 20. 4. 2021 a v úterý 21. 4. 2021 zúčastnila děvčata z 6. B on-line kola Prezentiády, kam dívky postoupily z Nominačního kola. Jana s Luckou se umístily na 4. místě se svou prezentací na téma: Tohle téma je tabu – Mentální anorexie.

Aneta se Silvou se umístily na 6. - 10. místě se svou prezentací na téma: Akce a reakce, kde velkou část prezentace věnovaly fyzice.
Děkujeme dívkám za prezentaci školy, energii a čas, který jste nad svými pracemi strávily!

Gratulujeme ke krásnému umístění obou týmů! K. Čiháčková