• 486 112 233
  • 605 965 088
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Po-Pá 07:00-15:30

Článek

Úspěch nejmenších házenkářů

Úspěch nejmenších házenkářů

(2017/18) I v letošním roce 2017/2018 se naše škola účastní školní ligy miniházené. Jedná se o 5 turnajů, které se konají ve sportovní hale ZŠ Dobiášova. Do školní ligy je zapojena většina škol z Libereckého okresu. Děti hrají ve 2 věkových kategoriích. Mladší jsou prvňáčci a druháčci, starší kategorie pak jsou třeťáci a čtvrťáci. V pátek jsme se vydali celí natěšení na 1. turnaj a hned jsme se dočkali několika vítězných zápasů.

Ti nejmenší nás velmi mile překvapili, protože dokonce celý turnaj vyhráli. A to nás letos poprvé reprezentovali na 1. turnaji hned 3 prvňáčci, kteří byli v základní sestavě. Opravdu je velmi chválím. Nejvíce branek nastřílel Matouš Budina a Matyáš Fendrych. V brance nás skvěle zachraňoval Kuba Kalina.

Starší děti skončily na 4. místě. Zápasy byly bojovné a hodně vyrovnané. Více branek nastříleli Štěpán Švejda, který se velmi zlepšil – je znát, že začal chodit do oddílu miniházené, dále se střelecky dařilo Adamu Fendrychovi a Danovi Hejdukovi, který i výborně chytal. K lepšímu umístění potřebujeme zlepšit pohyb na hřišti a zpřesnit přihrávku. Budeme na tom pracovat. I starší děti chválím za bojovný výkon a za reprezentaci školy.

Reprezentovali nás: 1. tř. – Matyáš Fendrych, Jan Schiffert, Jakub Hudák, 2. tř. – Daniel Váňa, Kuba Kalina, Matouš Budina, 3. tř. – Štěpán Švejda, Štěpán Šádek, Jirka Herink, Lucas Horák, Jan Nikliborc, 4. tř. – Matěj Šenk, Marek Horejš, Adam Fendrych a Daniel Hejduk.